1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Kneip eens per dag in deze tube.  Fris als de winterwind Deze Kneipp douchegel men 2-in-1 cool freshness is een heerlijke shampoo en douchegel in één met een heerlijke frisse geur van cool mint en zeemineralen, speciaal voor mannen. Kneipp douchegel Cool Freshness is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en is mild voor de huid. Natuurlijk van Kneip Kneip is natuurlijk. Dit gezien ze er voor kiezen om geen conserveringsmiddelen te gebruiken in haar producten. Deze tasten namelijk de goede bacteriën op de huid aan. Wat zorgt voor huidirritatie en een onbeschermde huid. Wat het wel doet? Het verlengt de houdbaarheid aanzienlijk. Wat dat betreft is het kiezen tussen een gezonde huid of een shampoo een jaar lang op je plank hebben staan. Wij zouden het wel weten.   Een één-tweetje onder een warme douche en klaar is kees. Het kan zo simpel zijn af en toe.

korting
49%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 32,94Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Bulk op dinsdag 30 juni 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -73%

    6x Garnier Ambre Solaire Clear Protect Zonnebrandspray | Factor 20 | 200 ml

    6x Garnier Ambre Solaire Clear Protect Zonnebrandspray | Factor 20 | 200 ml