1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Powertools in hun puurste vorm; Rammers van DeWalt. Je scoort er vandaag twee. Eén allrounder en één beukspecialist. Tel daar twee accu's, een multi-voltlader en een dijk van een koffer bij op en begin maar alvast in je handjes te wrijven.  DCF801 Slagschroevendraaier Deze borstelloze beuker trek je uit de koffer wanneer er even doorgehaald mag worden. Met een max. koppel van 163 Nm scoor je genoeg slagkracht voor de lastigste klussen. Daarnaast haal je een lichte, compacte machine in huis, die zich uitstekend leent voor gebruik in kleine ruimtes. Daarnaast scheelt het je vooral een hoop gesleep met zwaar spul. DCD701B Schroef-/Boormachine Ook deze allrounder draait op een borstelloze motor. Verder is hij voorzien van twee versnellingen, zodat je er ook mee kunt boren, en 15 koppelinstellingen. Zo ga je elke klus met de juiste portie geweld te lijf. Ook deze machine valt in de categorie: Licht en Compact. Powertools om mee thuis te komen. Voor een prijs die je thuis niet hoeft uit te leggen.

korting
36%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 313,39Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op dinsdag 30 juni 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.