1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Even dimmen! Maar dat is niet het enige dat je met deze wifi-dimmer kunt. Behalve op afstand dimmen en aan- en uitdoen, kun je ook zien of het licht nog aan is en tevens is het mogelijk om timers en programma's voor de verlichting in te stellen. Waar je ook bent, en dat allemaal via een app op je smartphone. Besturing via sensor en app Deze slimme inbouwdimmer werkt met alle dimbare lichtbronnen en armaturen. De dimmer is voorzien van een aanraakgevoelige sensor waarmee hij te bedienen is. Download de gratis V-tac app en meldt de dimmer aan via wifi om op afstand de verlichting te dimmen en aan en uit te doen, waar je ook bent. Het is tevens mogelijk om via de app timers en programma's voor de verlichting in te stellen. Met spraak bestuurbaar En natuurlijk is de dimmer ook compatibel met Amazon Alexa en Google Home, zodat je de lampen ook kunt dimmen en aan of uit te zetten via spraakbesturing. Je hoeft niet te zoeken om te vinden De strak vormgegeven dimmer is afgewerkt met glas en de schakelaar is voorzien van ledverlichting. Zo hoef je 's nachts niet meer te zoeken naar het lichtknopje. Of jij dat nodig hebt? Jazeker! Want deze situaties komen jou vast ook wel bekend voor en die voorkom je met deze dimmers: Je bent van huis en begint te twijfelen of je het licht wel uit hebt gedaan. Of je vraagt je juist af of je wel een lampje hebt laten branden om inbrekers te ontmoedigen (en als je dat wel hebt gedaan, dan moet dat lampje vervolgens heel de dag blijven branden #verspilling). Je komt in een donker huis en loopt van alles om, omdat je het knopje van het licht niet kan vinden. Je ligt al in een warm bed, maar moet dan weer opstaan om het licht uit te doen. Je geliefde kruipt wat dichter tegen je aan op de bank, tijd om het licht te dimmen, maar je wilt het moment ook niet bederven door op te staan. Dus voor je gemak, je gemoedsrust, voor de mooi en om de beste sfeer te creëren in no time, heb jij deze twee Smarthome wifi-dimmers van V-tac nodig.

korting
38%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 79,98Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op dinsdag 30 juni 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.