1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dit aantrekkelijke en praktische houten klimrek voor planten is een prachtige toevoeging aan je tuin. Je kan het gebruiken als tuinverdeler of als ondersteuning voor klimplanten. Het klimrek kan verlengd worden tot 250 cm in breedte, daarom is het geschikt voor tuinen van alle formaten. Ook ziet dit rek er goed uit langs bloembedden of paadjes. Dankzij het bruin geïmpregneerde grenenhout is ons houten rek erg stevig, rotbestendig en duurzaam. Hij is makkelijk in elkaar te zetten.  Let op, hout is een natuurlijk product en kan daarom oneffenheden vertonen.

korting
14%

actieprijs
€ 31,99

adviesprijs
€ 36,99Deze dagaanbieding was te koop bij vidaXL op zaterdag 23 mei 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.