1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Wat we allemaal gaan doen deze zomer weten we niet, maar dat het heet wordt: dat is een gegeven. En met afgelopen zomer en alle aakomende in gedachten is er één investering waar je zeker geen spijt van krijgt: een fijne ventilator. Zoals deze! Windkracht veel De Inventum torenventilator VTO812WA beschikt over een krachtige 45 watt motor en 3 handige instelbare snelheden en windtypes. De torenventilator kan naast de normale snelheden ingesteld worden op een natuurlijke wind of op een zachte bries, speciaal voor het slapen gaan. Zo blijft je kamer heerlijk koel tijdens de warme zomerdagen. Praktisch in gebruik De ventilator is 76 cm hoog en heeft een LED indicatie. Tevens is de ventilator 85° oscillerend, voor een groot bereik en een optimale luchtstroom. Met de aan- en uitknop bepaal je zelf of je van de zwenkfunctie gebruik wilt maken. Het gebruik is eenvoudig dankzij de handige timer functie tot maximaal 7,5 uur. De kopergewikkelde motor zorgt voor een langere levensduur. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de ventilator eenvoudig te bedienen.  Dus doe je toekomstige zelf een plezier, en haal nu alvast deze ventilator in huis voordat ze deze zomer allemaal uitverkocht zijn!

korting
42%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 59,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op zaterdag 23 mei 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.