1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Stofzuig een gat in de dag. Deze Unlimited steelstofzuiger staat altijd voor je klaar. Met twee accu's en een snellader kom jij nooit zonder power te zitten! Laad één accu op terwijl de ander in gebruik is, zodat je snoerloze steelstofzuiger altijd klaar is voor gebruik. En als jouw nieuwe stofzuiger een 8,8 scoort op Kieskeurig, weet je dat je een uitstekend apparaat in huis haalt. "This vacuum cleaner gone under the rader a little bit''. Hieronder zie je een onafhankelijke test tussen deze Bosch Unlimited en de Dyson V10. En je zult zien dat deze Bosch daar zeer goed uitkomt.  Appgebruikers klikken hier om de video te zien.  Multifunctionele stofzuiger Dankzij de verschillende accessoires kun je alles stofzuigen, van plafond tot vloer - en zelfs in de auto. Je hebt niet langer meerdere apparaten nodig om verschillende delen van je huis schoon te maken. De Bosch Unlimited wordt geleverd met handige accessoires waarmee je ook allerlei soorten vloeren, zoals tegels of harde vloeren, en allerlei soorten oppervlakken, zoals tapijten, tafels, de lamellen, stoffering en zelfs het plafond kan reinigen. Handig voor de auto Ook is hij perfect te gebruiken voor het stofzuigen van de auto. Je ontkoppelt de steel en je gebruikt enkel het deel dat je nodig hebt voor in de auto. En natuurlijk geen gesjouw met snoeren. Ideaal om snel even die hondenharen uit de auto te zuigen.  Dankzij de wandhouder kunnen de stofzuiger en de accessoires gemakkelijk opgeborgen worden. Scheelt weer een beetje ruimte in huis. Ook is hij ontzettend gemakkelijk in gebruik.  Één accu voor het hele huis Je kan de accu van deze steelstofzuiger ook gebruiken voor je Bosch power4all 18V boormachine, schuurmachine of zaagmachine. Je doet het allemaal met dezelfde accu. Deze Unlimited steelstofzuiger wordt geleverd met twee uitwisselbare accu's en een snellader. Hij is binnen 60 minuten opgeladen dankzij de snellader. De ene accu kan worden opgeladen terwijl de andere accu in gebruik is. Geen tijd voor koffie, je kan altijd doorwerken.  Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen jouw oude stofzuiger met snoer. Lach de vrijheid van snoerloos stofzuigen tegemoet met deze krachtige steelstofzuiger van Bosch!

korting
40%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 499Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zaterdag 23 mei 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.