1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Bij iBOOD geloven wij in het evolutieprincipe. Zo begonnen we ooit bij de bierbrouwer, die tot op de dag van vandaag de harten van bierdrinkers wereldwijd dagelijks doet overlopen met hoppig geluk. Deze kreeg al gauw bijval van leveranciers die er voor zorgen dat onze kroegen, barren en andere primaire levensbehoeftenvoorzieners dagelijks niets te kort komen.   Met deze HopfenHöhle bierlift schrijven we, met trots vervuld, een nieuwe bladzijde in de bier-evolutie. De koelkast, koelbox en warm bier waren al een tijdje in beeld, maar die worden bij deze uit de tuin geblazen door deze ABSOLUTE parel. Koud bier uit je graszoden. De droom van eenieder die in hop, mout en gist denkt. Filmpje! Appgebruikers check hier hoe dat moois er op film uit ziet.  Waar die je hele leven is geweest? Onder het gazon van je buurman wellicht. De HopfenHöhle, van oerdegelijke Duitse kwaliteit, werkt hydraulisch. Wanneer je de buis van zijn lock-stand haalt komen je koude biertjes automatisch naar boven.  Zo kan je je zorgen over het uit de grond moeten trekken van een buis met 15 ijskoude pinten ook alvast in de koelkast zetten. Zal wel ingewikkeld zijn? De installatie is een ijtje, of een fluitje van een cent zoals je wil. Je ziet het, ook wij krijgen er al dorst van. Het enige dat deze biertempel nodig heeft is een gat van ongeveer 95 cm. Steek de buis in zijn nieuwe thuis, trek je 15 favoriete biertjes uit de koelkast en zeg je gezin vaarwel zolang je voorraad en de zon strekt.  De buis beschikt over een weerbestendige bodem. Zo zeg je naast Moeders thuis, ook de bemoeienissen van Moeder Natuur vaarwel.  Ik las iets met koud bier? De bierlift koelt helaas niet actief. Wat het wel doet is, naast je gelukkig maken, je bier koud houden. De temperatuur onder de grond is namelijk vele malen lager, waardoor je bier zich omringt met ondergrondse koelte. Zet ze voor gebruik dus al even te pre-chillen in je koelkast en hevel ze vervolgens over naar de HopfenHöhle.  Antwoord op de hamvraag: JA. Er is plek voor 15 halve liters. Dit geldt ook voor flesjes van 0,33 of 0,25.  Samenvattend stappenplan Kies er allereerst zelf voor of je je vrouw op de hoogte brengt van je nieuwe aankoop. Graaf een gat van ongeveer 95 cm. Steek de biertempel in de grond. Vul hem af met 15 ijskoude pinten. Ga terug naar binnen. Zeg je gezin voorlopig gedag. Draai met 1 hand de buis van zijn lock. Hij zal automatisch voor twee derde uit de grond komen. Choose your weapon of choice. Berg je parels weer veilig koud op. Open je weapon of choice met de geïntegreerde opener. Jou kan niks meer gebeuren. Cheers.

korting
31%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 189Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Keuken op donderdag 26 maart 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.