1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Dit douchezitje is een veilige en comfortabele oplossing in de badkamer voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit die hulp kunnen gebruiken in de douche. Het duurzame douchezitje heeft een draagvermogen tot 100 kg en is bestand tegen herhaaldelijk gebruik in de douche. De kunststof zitting is voorzien van gaten waardoor het water zich niet ophoopt en uitglijden kan worden voorkomen. De stoel is gemaakt van sterk aluminium, waardoor hij erg licht en stevig is.  Het ontwerp met uitsnede maakt douchen comfortabeler en handiger. Dit douchezitje is in hoogte verstelbaar waardoor hij voldoet aan uw persoonlijke wensen. Elke poot heeft een antislip dop voor extra stabiliteit en veiligheid. De rubberen pootjes kunnen worden bijgesteld in zijn daardoor geschikt voor een ongelijke vloer en zullen de tegels niet beschadigen. Het douchezitje kan aan de wand worden bevestigd met montagebeulgs en ingeklapt wanneer het niet wordt gebruikt. Montage is erg eenvoudig.

actieprijs
€ 42,99Deze dagaanbieding was te koop bij vidaXL op donderdag 26 maart 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.