1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Hou meer broeken op dan je aankan met maar liefst drie buffalo-lederen riemen van Chesterfield. Je zou er spontaan van gaan loeien.  Een buffalo staat alles. Onder het mom van: Een buffalo staat alles, hebben ze deze gladjakkers in mekaar gestoken. De riemen genieten een strakke vormgeving en afwerking. Dit zorgt ervoor dat je ze eindeloos kan combineren, zowel op een pantalon als casual broek. De riem is gemaakt van stevig en duurzaam buffalo-leder, waardoor je deze riem de komende jaren nog wel even in je garderobe hebt hangen.  Door een slimme schroefconstructie is deze leren riem eenvoudig zelf korter te maken op de gewenste lengte. Wacht dus niet langer en klap in één keer, drie buffalo's je garderobe in!

korting
61%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 89,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op donderdag 26 maart 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.