1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Hou alles dat op meer dan vier poten je deur benadert buiten, schoonmoeders daargelaten, met deze Bruynzeel hordeur! You shall not pass! Met deze hordeur van Bruynzeel hou je het hele jaar door insecten daar waar ze horen, buiten. Zo lucht je eenvoudig je huis, zonder ongewenste gasten. Wil je buiten de zomer om liever niet tegen een hordeur aan kijken? Dan kan je deze dankzij het kliksysteem gemakkelijk verwijderen.  Werkt voor jou. De hordeur is licht van gewicht en voorzien van zwart geplisseerd gaas dat een licht zonwerende werking heeft. Het systeem beschikt over boven- en ondergeleiding, waardoor de bediening geruisloos en soepel is. Deze ondergeleiding is bovendien zeer plat, waardoor je zonder te struikelen naar buiten loopt. Dit maakt het systeem ook nog eens rolstoelvriendelijk. Nog een pluspunt: de deur blijft in elke stand openstaan. Geen hordeur die keihard openklapt dus! Monteren? Piece of cake! De S900 hordeur heeft een flexibel instelbare breedte, waardoor deze geschikt is voor deuren tot 96 cm breed. De hordeur is zowel aan de buitenzijde als binnenzijde van het kozijn te plaatsen. Daardoor is hij geschikt voor deuren die naar buiten draaien én deuren die naar binnen draaien. Heb je openslaande deuren? Dan kan je twee hordeuren aanschaffen en ze naar elkaar toe plaatsen. Bekijk dit filmpje om te zien hoe eenvoudig de hordeur is te monteren. Checken of deze hordeur geschikt is voor jouw kozijn? Dat doe je zo.

korting
41%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 289Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op donderdag 26 maart 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.