1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Voor je dagelijkse natje en droogje; de Philips Aquatouch. Begin je ochtend piekfijn met deze gladjakker.  ComfortCut-messysteem. Scheer je kin gladjes als een aal, zonder wondjes en sneetjes. Het messysteem met afgeronde scheerhoofden en de scheerhoofden die in vijf richtingen bewegen volgen soepeltjes de vorm van je gezicht en beschermt deze. Natje en droogje. Met deze AquaTouch scheer je naar eigen voorkeur. Een snelle droge scheerbeurt of een natte met gel of zelfs schuim. En onder de douche dan? Ook geen enkel probleem. Trimmen Niet zo van het gladde werk? Klik dan de trimmer op het apparaat en trim je snor en bakkebaarden tot in perfectie. 30 minuten scheren Op één volle batterijlading scheer je tot wel 30 minuten. Als 'ie dan nog niet eraf is heb je het wel heel bont gemaakt. Wanneer je batterij toe is aan een oplaadsessie springt het lampje van de batterij-indicator aan. Wel zo handig. Neem je gelaat onder handen met deze Philips AquaTouch!

korting
29%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 69,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op donderdag 26 maart 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.