1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Gevaarlijker dan de zaag van Jaap Stam in zijn hoogtijdagen. Deze verslinder eet balken voor ontbijt en kozijnen als tussendoortje. Even pootje intrekken dus. De snelle wissel. We herinneren ons allemaal nog de snelle wissel van Jaap. Even de wenkbrauw laten hechten, om vervolgens die lange Koller het leven weer stevig zuur te maken. Met deze Makita werkt dat net zo. Je wisselt razendsnel van afkort- naar tafelzaag en maakt binnen no time korte metten met voorwerpen op je tafel. Een andere fijne wissel vindt plaats in zijn langsgeleider. Het is namelijk mogelijk om deze naar zowel links als rechts te verstellen. Pootje intrekken. Zoals gezegd, deze tafel is levensgevaarlijk. Vandaar dat ze bij Makita wat voorzorgsmaatregelen hebben getroffen. Zo is hij uitgerust met een nulspanningsbeveiliging en een soft start. Zo voorkom je nare ongelukken bij de opstart en start hij nooit ongewild op.  De tafel zelf is voorzien van een overbelastingsbeveiliging voor een langere levensduur.  Lichtgewicht De tafel is een waar lichtgewicht in zijn soort. Dit in combinatie met zijn inklapbare poten maakt hem zeer gemakkelijk om te verplaatsen.  De week is inmiddels doormidden, maar dat mag jou niet weerhouden om de rest dan ook maar doormidden te zagen. Met deze Makita dus. Lekker binnenharken deze dikke deal dus!

korting
37%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 954,69Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op donderdag 26 maart 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.