1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Inferieur geluid tijdens het gamen of tv kijken is verleden tijd. Dit compacte en krachtige setje van Edifier is perfect voor op je bureau of naast de televisie en brengt je een rijk en diep geluid. En de recensies? Die zijn lovend! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze recensie? Of anders deze? Krachtig & compact De R1850DB is een krachtige luidsprekerset met een strak ontwerp en produceert 70 Watt RMS met de 4” bas-drivers en 19 mm silk dome tweeter-drivers. Een basreflexpoort aan de voorzijde benadrukt de lagere frequenties, met veel rijkere bastonen als gevolg. De R1850DB is de opvolger van de succesvolle R1700BT, beschikt over het zelfde brede scala aan functies en is daarnaast uitgerust met een optische input en een subwoofer output. DSP & DRC De moderne speakerset is verder ook voorzien van Digital Signal Processing (DSP) en Dynamic Range Control (DRC) om vervorming van het geluid te voorkomen. Zelfs bij de hoogste volumes, produceren ze een erg helder en schoon geluid. Audiobronnen zoals smartphones en mp3-spelers kunnen worden aangesloten via bluetooth en de dubbele RCA audio-ingang. Bediening Het volume, de bas en treble kunnen worden aangepast met behulp van de knoppen aan de achterkant van de actieve luidspreker. Ook kun je natuurlijk de inbegrepen afstandsbediening gebruiken. Dan hoef je je stoel niet uit. ;) Ideaal voor kleine ruimtes, naast je computer, de TV of waar dan ook. Deze speakers van Edifier lenen zich voor elke situatie.

korting
32%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 169,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op vrijdag 14 februari 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.