1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

De vlieger van Time is Money gaat in het geval van deze parel niet op. Want wat scoor je vandaag veel tijd voor weinig met deze Pacinni Chronograaf! Meer Pacinni? Check snel de Flash Sale! NL | BE De binnenkant. Laten we beginnen met de binnenkant, het is immers Valentijn. En dan is het de inhoud die telt, toch? Het horloge wordt aangedreven door een 620S Quartz-mechanisme van Citizen Miyota. Om diezelfde binnenkant te beschermen is deze parel uitgerust met een waterdichtheid van 5 ATM, zodat je hem altijd met een gerust hart kunt beschermen.  De buitenkant. Waar het eigenlijk toch echt om gaat is de buitenkant... op het gebied van horloges welteverstaan! Het horloge is uitgerust met een 316L gepolijste roestvrij stalen kast met een diameter van 43 mm. Hij wordt verder gesierd door saffierglas. Dit beschermt je klokje tegen krassen en zorgt ervoor dat je horloge langer mooi blijft. Het horloge wordt afgemaakt door een Italiaans lederen band.  Scoor vandaag veel tijd voor weinig, maar wacht vooral niet te lang!

korting
53%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 169,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op vrijdag 14 februari 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.