1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Geluid is overal om ons heen. Soms veel, soms weinig, soms aangenaam, soms niet. In dat laatste geval zijn er meerdere dingen die je kunt doen, afhankelijk van de situatie natuurlijk. Je kan weglopen, proberen er heel hard overheen te praten (geen aanrader), je kussen over je hoofd drukken of gewoon een paar oordoppen van Earmaxx in doen.  Lichte slapers, feestbeesten, fietsers, reizigers en stadsmensen, lezen we mee? Party & Festival Nu de ticketverkoop van het festivalseizoen weer met geweld is afgetrapt door Lowalands, laten we alvast even vooruitblikken. Voor alle liefhebbers van concerten en/of festivals wees er op tijd bij dit jaar: om de oren te beschermen tegen een overdaad aan decibellen.  Ze zijn comfortabel en beschermen je oren middels een speciaal akoestisch membraanfilter waarmee de gevaarlijke tonen eruit worden gefilterd, al sluiten ze het oor niet af. De doppen gaan lang mee en zijn met water te reinigen. Sleep De variant Sleep bestaat uit een paar comfortabele oordoppen met een speciaal membraanfilter welke hinderlijke omgevingsgeluiden vermindert, maar het gehoor niet afsluit. De oordoppen maak je gewoon schoon met water, waardoor je er nacht na nacht mee slaapt. Bike Fietsen is heerlijk, alleen dat constante gesuis kan erg irritant zijn. Daar bieden deze oordoppen een uitkomst! Dit is een set comfortabele oordoppen met een speciaal membraanfilter welke de windruisfrequentie vermindert, maar het gehoor niet afsluit. Je hoort gewoon het verkeer en de persoon naast je, maar niet het geluid van de wind. Ideaal! City Als je op een dagelijkse basis wordt blootgesteld aan een overdaad aan prikkels en hinderlijke luide geluiden, dan is de variant City iets voor jou. Deze comfortabele oordoppen met speciaal membraanfilter verminderen hinderlijke omgevingsgeluiden zoals autoverkeer, sirenes en menigten, maar sluiten het gehoor niet af zodat je gewoon nog een gesprek kan voeren. Maak de oordoppen schoon met water zodat je ze voor een lange periode kunt gebruiken. Travel Ook tijdens het reizen ondervind je een hoop herrie die je soms het liefst mijden zou. Denk aan herrie van trein, boot of vliegtuig, medekampeerders op de camping en noem maar op. In deze gevallen biedt de variant Travel een uitkomst. De comfortabele oordoppen met speciaal membraanfilter verminderen de omgevingsgeluiden, maar sluiten het gehoor niet af. Al het essentiële zoals de conducteur die je kaartje komt vragen, blijf je gewoon horen.  Daarnaast verminderen ze drukverschillen in het vliegtuig en zijn ze onderweg tijdens het slapen te dragen. Large en medium set Elke set oordoppen wordt geleverd met een large set voor het gemiddeld oor en een medium set voor een kleinere gehoorgang. Sorry Mr. Potato Head, enkel voor jouw grote oren hebben we niet meteen een oplossing. Alle niet Mr. Potato Heads weten ondertussen wat je te doen staat als jouw gehoor je lief is. Precies, klikken maar!

korting
57%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 34,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Bulk op vrijdag 14 februari 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -73%

    6x Garnier Ambre Solaire Clear Protect Zonnebrandspray | Factor 20 | 200 ml

    6x Garnier Ambre Solaire Clear Protect Zonnebrandspray | Factor 20 | 200 ml