1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Wij zien een salontafel als het hart van je leefomgeving. De plek waar je samenkomt en waar de drankjes en hapjes worden neergezet voor een gezelleg avondje samenzijn. Een plek waar het goed toeven is met z'n allen. Daarom is het zaak dat je de de juiste salontafel voor jou kiest en het zou zomaar kunnen dat de Beverly van Damiware de juiste voor jou is. Strak en open Het design van de Beverly is, zoals ze bij Damiware zeggen, 'prachtig strak en open'. Het is een tafel die je interieur luchtig houdt met een mix van van hoogwaardige materialen: Iepenhout en metaal. Zodoende past deze salontafel in een breed scala aan interieurs, van industrieel tot urban modern. De Beverly zal erin stralen. Mede ook door het blad van lichtblond iepenhout wat je woonkamer een frisse toets geeft. Sterk, stoer, hanteerbaar Een stukje stoerheid kan Beverly door z'n design ook niet ontzegd worden. Daarnaast is de tafel zeer sterk met een draagvermogen van maximaal 150 kilo. Nog meer voordelen? Maar daar eindigt het niet. Deze salontafel Beverly is makkelijk hanteerbaar, eenvoudig te verplaatsen en in een oogwenk schoon te maken. Lang verhaal kort: deze salontafel past ook in jouw woonkamer. (I) De kleur van het hout kan iets afwijken van de foto omdat het massief hout is, en geen boom hetzelfde is.

korting
50%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 179,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op vrijdag 14 februari 2020. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.