1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

In de maand december wilt iedereen lekker verwend worden. 24 dagen lang aan de chocolade, marsepein óf deze verzorgingsproducten van Nivea. Dan krijg je pas écht elke dag een cadeautje.  En voor alle nieuwsgierige aagjes onder ons die niet netjes de dagen af kunnen wachten; luister en huiver. Omdat je hem later ontvangt dan 1 december (de gebruikelijke dag om aan je adventskalender te beginnen) kan je met een gerust hart de presentjes innen van de dagen die al geweest zijn. Want ja hè, gebruikelijk zijn we hier bij iBOOD niet. Voor mannen en vrouwen. Ieder jaar zorgt Nivea voor een adventskalender gevuld met de fijnste verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Het is dan ook een perfect cadeau om te delen met jouw wederhelft of huisgenoot. Daarbij zijn de meeste van deze producten ook geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. Dus heb je rondom de feestdagen een tripje gepland, kun je dus direct inpakken en wegwezen. Geen teleurstelling mogelijk bij de inhoud van deze kalender, want Nivea heeft voor jou de leukste producten bij elkaar gezocht. Denk bijvoorbeeld aan crème, lippenbalsem, voedende maskers en reinigingsdoekjes. Maar ook producten voor mannen zoals deodorant, douchegel en verschillende accessoires.  Wil je nou exact weten wat er in de adventskalender zit, omdat je hem misschien cadeau gaat doen, dan kan je dat in de specificaties lezen. Ben je meer van de verrassingen? Bestellen, openen en verrast worden dan maar!

korting
63%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 54,39Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Bulk op dinsdag 3 december 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.