1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Voor sommigen is het een verloren kunst aan het worden,  iets waar we allemaal geen tijd meer voor hebben: strijken. Wat we daarbij vergeten is dat het net even dat extra laagje verzorging aan je kleding en jouw verschijning kan geven. Ja, goed, we horen je al zuchten en steunen maar geloof ons: met deze Tefal stoomgenerator is strijken supersimpel. Krachtig, snel en gebruiksvriendelijk. De GV9560 stoomgenerator met hogedruk boilertechnologie staat garant voor professionele efficiëntie dankzij een krachtige stoomstoot tot 490 g/min waarmee je hardnekkige kreuken wegwerkt en dikke stoffen glad krijgt. En met een continue stoomhoeveelheid tot 140 g/min heb je ook de mogelijkheid om even snel te strijken mét perfecte resultaten. Bedieningspaneel en strijkzool Het bedieningspaneel met vijf voorgeprogrammeerde functies zorgt ervoor dat de GV9560 eenvoudig in gebruik is en jij de perfecte combinatie van hoeveelheid stoom en temperatuur per textielsoort voorhanden hebt. Daarbij is de GV9560 voorzien van een Durilium AirGlide Autoclean strijkzool die zeer prettig over je wasgoed heen glijdt. En hij blijft langdurig schoon, dat ook. Bescherming Met het exclusieve dubbele beschermingssysteem Protect System geniet je van een zorgeloze strijkervaring. Het zet druppels in stoom om waarmee vlekken voorkomen worden. Daarnaast is er een anti-kalksysteem aangebracht om ervoor te zorgen dat je stoomgenerator goed blijft presteren. Om het gebruiksgemak helemaal compleet te maken is er een vergrendelsysteem aangebracht zodat je het apparaat veilig en moeiteloos kunt verplaatsen en / of opbergen. En als je dat doet: er is tevens een opbergsysteem aangebracht waarin je de stoomslang kwijt kunt. Strijken wordt een pretje, met deze Tefal stoomgenerator. En! Je loopt er in prachtig gestreken kleding bij zodat je weer helemaal het heertje / dametje bent. Dat willen we allemaal toch?

korting
45%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 309,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op dinsdag 3 december 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.