1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Deze bluetooth speaker van KEF is er eentje die je gewoon moet hebben, al is het maar vanwege dat moderne en stijlvolle design. Het oor wil ook wat. Natuurlijk mag je bij de KEF Muo ook rekenen op de geluidskwaliteit die je van KEF gewend bent, en ja: dat zit helemaal goed. Zo beschikt deze speaker over een ingebouwde detector die registreert of je de speaker staand of liggend gebruikt. Daarbij wordt de balans automatisch zo aangepast zodat je altijd de beste akoestische diepte ervaart. Zo heb je altijd zonder moeite het beste geluid. Stereomodus Het is mogelijk om twee exemplaren van de KEF Muo met elkaar te koppelen, in stereo. Zo kan je van je favoriete nummers genieten met een nog breder geluid. Ook is er een dual-connect-modus waarmee je via meerdere Muo-speakers hetzelfde geluid af kunt spelen. Das pas genieten! Een Muo koop je dus om meerdere redenen. Om het strakke uiterlijk en helemaal om het gerenommeerde KEF geluid. Dit is een must voor de muziekliefhebbers onder ons!

korting
60%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 199Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op dinsdag 3 december 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.