1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Een badjas is er voor de luie ochtend, koude tripjes van de badkamer naar je slaapkamer en natuurlijk voor pyjamazondag. Bij uitstek momenten dat je je wil omhullen met een heerlijk zachte, warme badjas. Geen stuk schuurpapier dat je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk weer uittrekt. Hoog tijd voor vervanging! Deze badjas van Twentse Damast is gemaakt van 100% katoen in een kwaliteit van 380 g/m². Dat maakt 'm zo zacht dat je er het liefst de hele dag in rondloopt. En wie zegt dat dat niet kan? De badjas is geschikt voor mannen en vrouwen, dus maak vandaag niet alleen jezelf maar ook een ander blij! Een badjas is heerlijk om cadeau te krijgen en dus ook om te geven. :-)

korting
67%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 89,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op maandag 2 december 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.