1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Met de VirtuFit TR-200i Loopband maak je hardlopen interessant. Ga deze zomer voor fit, laat je uitdagen door 36 programma's, hou je progress strak in de gaten met de bijbehorende app en meet je conditie met de hartslaghersteltest. Scoor hem nu! Best reviewed in juni 2019, lees het hier! Voor elk type hardloper. Deze loopband is zo ontworpen, zodat zowel ervaren- als beginnende hardlopers er uitgebreid op kunnen trainen. Het, 75 kg wegende, fitnessaparaat heeft een sterke, geruisloze motor met een continue vermogen van 2,5 pk. Dit zorgt ervoor dat je een snelheid van 18 km per uur kunt aantikken, zelfs wanneer het toestel in haar maximale hellingshoek van 12% staat. Appgebruikers checken hier de video. Veilig in eigen huis De grote loopband is volkomen veilig. Zo telt hij af voordat de band begint met lopen en zit er een veiligheidssleutel op het apparaat die je kunt bevestigen aan je kleding. Wanneer de sleutel uit het apparaat wordt getrokken stopt de loopband onmiddellijk.  Ben je klaar met hardlopen? Dan zorgt het soft drop systeem ervoor dat de loopband veilig weer wordt ingeklapt. Daarnaast is de VirtuFit voorzien van een CE markering, waarmee het voldoet aan de veiligheidseisen voor loopbanden in de EU.  Kies jouw hardlooptraining Het 5 inch verlichte display geeft je inzicht in snelheid, afstand, calorie verbruik, tijd, hartslag en hellingshoek. Daarnaast bezit de loopband over sneltoetsen in de handvaten, zodat je op ieder gewenst moment de snelheid en hellingshoek kunt aanpassen. De TR-200i geeft je een ruime keuze in oefeningen met 36 verschillende programma's.   Allemaal extra's Ook hebben ze bij VirtuFit gedacht aan de extra's die het lopen nog leuker maken. Zoals een bidonhouder en wat te denken van de aux-aansluiting, zodat je tijdens het lopen kunt genieten van je favoriete tracks. Ook is er gedacht aan allerlei handige vakjes waar je je sleutel kwijt kunt en smartphone houder, om je binge-watch-streak niet te hoeven verbreken.  FitShow app De TR-200i kan onder andere overweg met de FitShow app. FitShow haalt de bediening van je loopband naar het touchscreen van je telefoon of tablet. Trainingsresultaten worden opgeslagen zodat je vooruitgang zichtbaar wordt. Zo kun je doelen opstellen of een trainingsplan maken. Daarnaast heeft FitShow een koppeling met Apple Health Kit (ook wel Apple Gezondheid genoemd). Hierdoor kun je gemakkelijk trainingen registreren in de Apple Health Kit app. Voor gebruik van FitShow is voor Android toestellen minimaal versie 4.3 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist.

korting
45%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 1099Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op maandag 2 december 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.