1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Strak hoor die LG soundbar! En het geluid mag er zéker wezen. Die soundbar van jou zorgt ervoor dat je helemaal ondergedompeld wordt in het virtuele surround geluid, maar toch is er nog iets dat je mist. Maak daarom een upgrade naar true surround geluid met deze achterluidsprekerkit voor jouw LG soundbar (check de specs om te zien of jouw soundbar ondersteund wordt). Zo geniet je van een godsgruwelijk goed geluid zoals in de bios en hoor je het totaalplaatje! App-gebruikers klikken hier voor de video. Draadloze verbinding Deze achterkanaal-luidsprekerkit is makkelijk in te stellen en geschikt om draadloos te koppelen aan een compatibele soundbar voor betere weergave van surroundgeluid. Niks dat jij nog mist! Of toch misschien het gekraak van chipszakjes, het gesmak op taaie popcorn, de zweetlucht van je buur, het getrap tegen je rugleuning of die hoge vetkuif voor je? Nee hè?! Dat kan jij wel missen als kiespijn. Bespaar dus lekker op bioscoopkaartjes en geef nu jouw soundbar een upgrade naar true surround bioscoopgeluid.

korting
48%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 179,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op maandag 2 december 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.