1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Het was tot nu, altijd de hond die het het meest enthousiast werd van jou thuiskomst. Na vandaag echter, is deze zonnestraal degene die je toelacht op het moment dat je de deur opent of de trap oploopt.  Scheelt in de portemonnee De snelle rekenaars die inmiddels de woorden A++, ledplafonnière en bewegingssenor hebben zien staan weten genoeg. Dit scheelt in de portemonnee en dat twee keer! Fluitje van een lamp De lamp is geschikt om zowel tegen het plafond als muren te hangen. En de installatie, die is op z'n minst eenvoudig te noemen.  PIR sensor Een passieve infrarood sensor dus, zorgt ervoor dat de lamp netjes aangaat wanneer je in z'n zicht loopt en gaat ook vanzelf weer uit, om energieverspilling te voorkomen. De sensor is eenvoudig in te stellen naar behoefte van de kamer waarin hij wordt geplaatst en heeft een zichthoek van 360°. Schrik je niet langer het leplazerus wanneer je de voordeur opent en oog in oog staat met een vage schaduw. Loop het licht tegemoet met deze ledplafonnière van V-tac en hou al die onnodige energiekosten warmpjes in je zak.

korting
43%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 69,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.