1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Wie houdt er nou niet van dingen die multifunctioneel zijn? Wij zijn er dol op: je hebt zo minder spullen in huis, je houdt meer ruimte over en met een beetje geluk ziet het er nog mooi uit. Welnu, al het bovenstaande gaat op voor de deal van vandaag. Een pracht van een bank die je in een handomdraai verandert in een slaapbank. En dan hebben we die ingebouwde opslagruimte nog niet genoemd. Dit is de Lilly van het Franse merk Bobochic, een bank die design, klasse en kwaliteit ademt en uitstraalt. Elegant, zit (en slaapt) heerlijk De Lilly is een ruime en elegante bank voor maximaal 8 personen en is opgebouwd uit een massief houten frame en spaanplaat. De zitting bestaat uit zigzagveren en 28 kg/m³ schuim en de vulling is 150 g/m². Dit wordt vervolgens afgemaakt met minimaal 21 kg schuimkorrels voor de rugleuning en een afwerking van textiel voor een hoog zit- en ligcomfort. Multifunctioneel Wat deze bank anders maakt dan andere banken, is het gegeven dat hij inzetbaar is als slaapbank (ideaal voor als je gasten hebt) en daarnaast is hij voorzien van een ingebouwde opslagruimte. Je kunt er dus nog spullen – speelgoed van de kids, bijvoorbeeld – in kwijt ook. Gemaakt in Europa De Lilly banken worden in Europa vervaardigd en zijn kwalitatief zeer sterk. Hiermee haal je een meubelstuk in huis waar je de komende jaren plezier van hebt. Haal ook een Lilly bank in huis en ervaar zelf het genot van een prachtig vormgegeven, multifunctioneel meubelstuk.

korting
55%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 1999Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Keuken op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.