1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Deze suède Chesterfield riemen zijn gemaakt van suèdeleer. De geruwde afwerking met de zorgvuldig geplaatste stiknaden geven de riemen een nette uitstraling. En het mooie is, je ontvangt er ook nog eens twee!  Deze riemen zijn 3.5 cm breed, daarmee zijn ze perfect te combineren bij zowel een pantalon als jeans. Het leer is zeer sterk en duurzaam. Zo kan je lang blijven genieten van deze riem. Naast een hele fijne afwerking zijn de riemen voorzien van een dubbele lus voor extra draaggemak. Daarnaast beschikken ze over een strak vormgegeven sluiting. Voorkom het moment dat jij je het leplazerus schrikt en met je broek op jouw enkels staat. Mede daarom ga je voor deze schitterende suède riemen.

korting
75%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 79,9Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.