1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Als je aan het sporten bent, dan kan een beetje muziek je net dat extra zetje geven. Dat zetje om een stapje verder te gaan. En die muziek kan het beste tot je komen via deze sport in-ears van Philips. Bestel nu en ontvang twee paar in-ears. Zo heb je altijd een extra paar paraat. Waarom deze oordopjes? Dankzij het c-vormige en waterbestendige design zijn deze in-ears ideaal om tijdens het sporten te dragen. Ze blijven altijd op hun plaats zitten en kunnen ook tegen een beetje vocht. Daarbij maakt het niet uit of het nou om zweet of regen gaat. De sport in-ears kunnen het met gemak hebben. Draadloos dankzij bluetooth Je verbindt de in-ears eenvoudig via bluetooth met je apparaat naar keuze en je kunt vervolgens muziek luisteren. Er is een oplaadbare accu ingebouwd waarmee je ongeveer 4,5 uur luister- of spreektijd tot je beschikking hebt. Spreektijd? Ja, dat klopt! Want er is ook een microfoon met afstandsbediening ingebouwd waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen telefoongesprekken en je tracks. De Philips in-ears worden met een USB-kabel geleverd om deze op te laden. Na gebruik berg je de oordopjes op in het meegeleverde hoesje. Hiermee kun je jezelf dus helemaal richten op je training terwijl je prestaties naar een hoger niveau worden getild door je favoriete muziek!

korting
70%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 99,98Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.