1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Of je nu de good old buxus, de ilex crenata of de taxus in je voortuin hebt staan, we willen allemaal maar één ding en dat is ronde bollen van die dingen maken. De heg snoeien wordt zowaar een klusje van niks, tel daar een ijskoud biertje bij op en ze kunnen jou niks meer maken. Kort gekapt of een poedel We halen graag het creatiefste in jullie naar boven, maar voor wie liever geen buxus-poedel in zijn voortuin wilt is dit natuurlijk ook de ideale heggenschaar om de boel kort en klein te snoeien.  Najaarssnoei Bescherm je planten tegen de winter en snoei ze op tijd. Met deze heggenschaar van WOLF-Garten snoei je takken tot een dikte van wel 22 mm! Mes als een diamant Dit snoeibeest beschikt over een mes waar je je het leplazerus van schrikt. Het heeft een meslengte van 55 cm en is bovendien voorzien van een tweezijdig, diamantmesgeslepen mes.  Snelstop Met een mes als deze zitten ongelukken in kleine hoekjes en aangezien ze die daar bij WOLF-Garten liever houden, zit er op deze heggenschaar een snelstop. De messen stoppen dan binnen 0,2 seconden met roteren waardoor akelige ongelukken voorkomen worden. Wanneer je klaar bent met je heg, hang je de heggenschaar eenvoudig terug aan de muur aan zijn ophangoog.  180° Draaibaar Omdat je maar beter heel zuinig kan zijn op je rug en je je vooral ook niet te veel moet inspannen, hebben we nog iets in petto. De heggenschaar is 180° draaibaar waardoor je de bovenkant van je heg net zo makkelijk snoeit als de zijkanten. Hij is dan ook geschikt voor zowel links- en rechtshandigen.   En om het geheel af te sluiten hebben wij hier een stukje heerlijk vintage beeldmateriaal van onze Oosterburen met maar 1 doel, puur genieten. App gebruikers geniet hier.

korting
56%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 179,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.