1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Of het nu thuis of voor werk is, je toetsenbord is als weinig andere apparatuur onderhevig aan het nodige misbruik. Dan kun je wel een plastic onding scoren voor een habbekrats, maar laten we eerlijk zijn: lang houdt zo'n prul het niet vol. Nee, gaat het om typen, dan moet je voor kwaliteit gaan. En zeg je kwaliteit, dan zeg je natuurlijk Apple. Bluetoothverbinding Dit draadloze toetsenbord van Apple is de onmisbare accessoire voor elke iMac - ja, ook die van jou. Het compact design maakt hem 24% kleiner dan standaard toetsenborden, zodat je extra veel ruimte vrijhoudt op je bureau. Omdat hij met bluetooth werkt, kun je hem ook gemakkelijk aansluiten op je MacBook of iPad: wel zo handig. Om hem te voorzien van energie heb je slechts twee AA-batterijen nodig. Aluminium behuizing De behuizing is vervaardigd uit stevig aluminium en kan daardoor tegen een stootje. Niet alleen dat, het voelt fijner aan dan goedkoop plastic én ziet er uiterst strak uit. Je bureau krijgt er automatisch 20 stijlpunten bij met dit toetsenbord. Maar dat hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen: dat zag je al vanaf die eerste afbeelding.

korting
47%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 75Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.