1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Geen krakaka, maar pofpofpof.  Dat is wat je hoort als je de trekker overhaalt van een Nerf gun. En laten we wel wezen: de wereld zou er toch veel mooier uitzien als we elkaar te lijf zouden gaan met Nerf wapens, of niedan!? Juistem. Daarom stellen we vandaag een daad en brengen we deze Nerf Elite Precision N-Strike set aan de man. De set voor 'target practice' en natuurlijk ook om je kameraden mee het leven zuur te maken. Ook is dit een leuke set voor op kantoor. :) Bas doet een kleine demo - Appgebruikers klikken hier Pofpofpof! De set bestaat uit twee Nerf blasters: een Raptorstrike en een Falconfire. De Raptorstrike is voorzien van een verstelbaar statief en een opklapbaar vizier voor de grootst mogelijke accuratesse. Dit is er één voor de scherpschutters onder ons. De FalconFire is een blaster met toploading magazijn (pijlen gaan er aan de bovenkant in) en is voorzien van extra ruimte waar je pijltjes kwijt kan. Beide exemplaren zijn compatible met Nerf Elite Darts / pijlen en worden geleverd met 36 Elite Accustrike pijlen om de accuratesse te vergroten. Dit is speelgoed voor zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen. Voor thuis, buiten en ook op kantoor om collega's te sarren en ze het leplazerus te laten schrikken. Nerf is universeel en voor iedereen!

korting
56%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 90Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op woensdag 9 oktober 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.