1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Ga voor kwaliteit en scoor deze MacBook Pro (Mid 2017). Met i5-processor, 13.3" display, 8 GB werkgeheugen en 128 GB SSD. Een strak design, gecombineerd met de gebruiksvriendelijkheid van Apple's besturingssysteem MacOS. Wij zouden het wel weten. Sneller, krachtiger, mooier De MacBook Pro is Apple's welbekende combinatie van design en technologie die gewoon werkt. Precies datgene waarom Apple bekend is geworden. Deze MacBook Pro is in ieder opzicht een top deal. Dit model is voorzien van 8 GB aan RAM, een Intel i5 processor en 13.3" display. Het moge duidelijk zijn: met zulke specificaties klaar je elke klus. Veelzijdig Maar niet alleen is deze Pro krachtig, hij is ook nog eens bijzonder veelzijdig. Dit model heeft 128 GB PCIe-gebaseerde SSD, 720p FaceTime HD-camera en Intel Iris Plus Graphics 640. Oh, en de behuizing? Die weegt slechts 1.37 kg, is gemaakt van aluminium en slechts 14.9 mm dun. Een juweeltje van een laptop, die je vrijwel overal voor gebruiken kunt. (!) Let op: Dit product is afkomstig uit de UK, een verloopstekker wordt meegeleverd.

korting
24%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 1319Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op woensdag 11 september 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.