1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Casual business wear, je kunt er niet genoeg van in je kast hebben liggen. Neem nou deze pullover: niet chique, maar toch gepast wanneer er van je verwacht wordt dat je netjes gekleed op bijvoorbeeld je werk verschijnt. Ook perfect voor borrels en dinertjes! Geschikt voor vele gelegenheden Wil jij de komende tijd niet meer je hoofd breken over wat je moet aantrekken? Koop een paar van deze pullovers, dan zit je altijd goed. Draag ze met of zonder overhemd, op een spijkerbroek of een pantalon, naar een casual of een wat nettere gelegenheid, het kan allemaal! Was na was mooi Deze pullovers zijn gemaakt van 70% modal en 30% katoen. Dat komt de wasbaarheid ten goede. Was de trui gewoon op 30°C met soortgelijke kleuren en laat hem plat drogen, dan blijven het model en de kleur mooi, was na was. Modal wordt gemaakt van beukenhout. Modal staat bekend om zijn zachte en gladde vezels en wordt daarom beschouwd als een luxe stof.  Met deze pullovers kan je binnenkomen op kantoor, maar je kan er binnenkort ook gerust het eerste bockbiertje van het seizoen in drinken. Dat is nog eens casual!

korting
67%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 75,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op woensdag 11 september 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.