1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dit is er eentje voor de veeleisende en allround klusser! Deze snoerloze boormachine is compact, licht en zeer geschikt voor veeleisende taken. Daarnaast ontvang je twee accu's, een oplader, een toolkoffer en een 39-delige accessoireset. Multitalent Deze boormachine beschikt over 20 koppelniveaus. Met twee snelheden biedt hij de beste krachtoverbrenging voor schroef-, boor- en slagboringen. De ingebouwde ledlamp zorgt voor een perfecte verlichting van het werk. Ook beschikt deze machine over een 3-traps laadniveau indicator. Zo houd je exact in de gaten wanneer de accu bijna leeg is.  Beschermt tegen overbelasting en oververhitting Met de snelspanboorhouder met automatische vergrendeling wissel je snel en eenvoudig van gereedschap. De Bosch Electronic Cell Protection (ECP) beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepe ontlading. Met toolkoffer/kruk en 39-delige accessoireset Je ontvangt naast deze accuboormachine ook nog een toolkoffer en een 39-delige accessoireset. De koffer is bijzonder handig om jouw klusspullen in op te bergen. Maar dat is nog niet alles. Je kan de deksel namelijk loskoppelen en als krukje gebruiken. Zo kan je straks wel bij dat hoge kozijn. Of gebruik hem in je welverdiende pauze om er even een lekker bakkie pleur op te drinken. De 39-delige accessoireset bestaat uit 7 metaalboren,(HSS), 5 houtboren, 5 steenboren, 16 bitjes, bithouder, 3 doppen, een dophouder en een afbreekmes.  Maak het jezelf gemakkelijk met deze allround kluskampioen en zorg dat je die langlopende klussen nu eindelijk eens afmaakt!

korting
40%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 249,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op woensdag 11 september 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.