1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Poetst heerlijk he, zo een Sonicare tandenborstel van Philips. Daarbij kun je vast en zeker wat extra borstels gebruiken want die slijten natuurlijk na verloop van tijd. Daarom bij deze: een set van acht Philips opzetborstels voor je Sonicare elektrische tandenborstel. In het zwart óf wit. Maar waarom dan deze borstel van Philips? Verwijdert tot 7x meer plak. De dicht op elkaar geplaatste hoogwaardige borstelharen verwijderen tot wel 7x meer tandplak dan een handtandenborstel, voor een zeer schoon gebit. Aanslag van eten en drinken op het tandoppervlak wordt verwijderd waardoor je glimlach merkbaar witter wordt, in slechts 7 dagen. 31.000 (!) poetsbewegingen De innovatieve technologie van deze opzetborstels creëert bovendien micro-bubbels die diep tussen je tanden reinigen. Deze technologie wordt versterkt door de Sonicare-handvatten, die door middel van snelle trillingen voor 31.000 poetsbewegingen per minuut zorgen. Dit zorgt ervoor dat jouw tandpasta goed gaat schuimen en diep tussen je tanden en langs je tandvlees komt.  De sonische technologie van Philips Sonicare stuurt water tussen de tanden, terwijl de poetsbewegingen tandplak verwijderen voor buitengewone dagelijks reiniging. Makkelijk te vervangen Opzetborstels worden minder effectief als ze 3 maanden zijn gebruikt. Met de BrushSync-technologie krijg je een seintje als je borstel aan vervanging toe is. Je slimme tandenborstel houdt bij hoe vaak en hoe hard je poetst en stelt je op de hoogte wanneer het tijd is om je opzetborstel te vervangen. Heb je geen Philips Sonicare-tandenborstel met BrushSync? Dan hoef je alleen de blauwe borstelharen in de gaten te houden, als deze wit worden is het tijd om de opzetborstel te vervangen. Het schoonmaken, verwisselen en vervangen van de opzetborstel is dankzij het kliksysteem zo gedaan. Voor diverse modellen Alle Philips Sonicare-opzetborstels zijn veilig en zacht voor de tanden en het tandvlees. Daarnaast passen ze perfect bij iedere Philips Sonicare-tandenborstel, m.u.v. PowerUp Battery en Essence.  Dus ja, ook als je als een ongetemde koekwous een avondje hebt zitten schransen, maak je met deze borstel je tanden meer dan schoon. Haal een pak (of meer) met acht opzetborstels in huis en je zit de komende tijd helemaal goed.

korting
25%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 39,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Bulk op woensdag 14 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.