1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Een uit de hand gelopen diner gaat bij de gezellige koekwouzen onder ons vaak over in een borrel tot in de late uurtjes. Dat doe je dan toch het liefst in een stoel waar je heerlijk in zit en die er ook nog eens tof uitziet. Want afhaken omdat je het gevoel hebt dat je aan het eind van de avond op een verzameling spijkers zit? Daar doen we niet aan. Goede anekdotes, serieuze gesprekken en klassieke spelletjesavonden houd je vanaf nu met je kont op een eetkamerstoel van Dami Ware. Stevige kuip. Met de stevige kuip van deze parels zit je de hele avond als een koning op je troon. Het zitvlak is gemaakt van polypropyleen. Polypropyleen staat bekend om zijn stevigheid, stijfheid en hoge kleurvastheid. Zo heb jij dag in dag uit zitgenot zónder dat de stoel kleur verliest. Beukenhouten onderstel Niet alleen de kuip, maar ook het frame zorgt voor zitcomfort waar je u tegen zegt. Het beukenhouten onderstel zorgt voor stabiliteit, zodat de stoel stabiel op z'n plek blijft staan. Op welke ondergrond hij ook staat! Daarnaast geeft het hout een natuurlijke look aan het geheel, zodat hij perfect bij verschillende interieurs past. Verkrijgbaar in wit, grijs of zwart En omdat iedereen (gelukkig) een eigen smaak en voorkeur heeft, is er keuze uit witte, grijze of zwarte stoelen. Zo heb jij binnenkort de stoelen in huis die perfect bij jouw stijl passen.

korting
44%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 179,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op woensdag 14 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.