1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Hoe vaak moeten we het nou nog zeggen? Een goede zaklamp zou in ieder huis aanwezig moeten zijn, want je weet maar nooit wanneer je er een nodig hebt. En als we het dan toch over een goede zaklamp hebben, dan bedoelen we natuurlijk deze Nitecore SRT5. Een krachtige rakker die tot 750 lumen produceert, tot 155 meter ver schijnt en voor professionele toepassingen ontworpen is. Hij is dus ook uitermate geschikt voor thuis. Want als het goed genoeg is voor de dienders en dergelijke, is het ook goed voor ons! Thuis, in de auto, op festivals… Kijk zelf maar – Appgebruikers klikken hier Schijn een lichie op mij! Als je hiermee niks ziet in het donker. :) De SRT5 is uitgerust met een CREE MX-L2 LED waarmee hij – zoals gezegd – tot 750 lumen produceert en tot 155 meter ver schijnt. Maar waar is die led ingebouwd? Nou, in een behuizing gemaakt van een aluminium legering, van vliegtuigkwaliteit die IPX8 waterdicht is. Dit wordt afgemaakt met gehard, zeer helder mineraalglas met een dubbelzijdige anti-reflectieve coating voor een optimale lìchtverspreiding. Gebruiksvriendelijk Dankzij de 3de generatie Smart Selector Ring is het bedienen van de SRT5 absoluut kinderspel. Hiermee bedien je zowel de lichtmodus (locatiebaken, SOS, stroboscoop, rood/blauw) als de lichtsterkte die uiteen loopt van 0.1 tot 750 lumen. Daarnaast werkt hij op een 18650 batterij, of twee CR123 batterijen. De laatste zijn inbegrepen bij deze deal. Ook handig om te hebben Een handig accessoire dus, zo een SRT5. Maar hij wordt nog handiger dankzij zijn achterzijde die je kunt gebruiken om in geval van nood een raam te verbrijzelen. Ideaal voor in de auto! En daarnaast is hij ook eenvoudig te bedienen met handschoenen aan. Hij is dus sterk, licht van gewicht, waterdicht tot twee meter en produceert licht als je het nodig hebt. Iedereen kan wel een Nitecore SRT5 gebruiken. Laat deze kans niet lopen.

korting
62%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 99,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op woensdag 14 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.