1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Frikandellen, spiezen en kroketten. Bij het horen van die drie schitterende fenomenen loopt het water je eigenlijk al in de mond. Het werkt dan altijd heel goed om dat af te blussen met een portie: jawel, frikandellen, spiezen en kroketten. Gelukkig fiets je met deze XXL-fryer in één keer genoeg frituurgoud op tafel om zelf helemaal niets te kort te komen.  Minder vet. Je maaltijden uit de airfryer zijn een stuk minder vet dan wanneer je ze bakt met je ouderwetse friteuse. Dit komt door het heteluchtsysteem waarmee de airfryer je maaltjes krokant bakt.   Daarnaast is het met de airfryer ook mogelijk om te grillen, roosteren en bakken. Zo is er eigenlijk geen moment van de dag waarop de airfryer misstaat. Na brood misschien wel je dominantste maaltijdverstrekker. Helemaal niks mis mee.  XXL-frituurmand Mand. Laten we er maar niet omheen draaien. Je frikandellen zullen air-baden in een zee aan ruimte. Met deze Inventum voorzie je het hele kinderfeestje in één keer van een heerlijk maal en kan je er ook nog een paar voor jezelf achteroverdrukken. Wat toch ook wel een beetje je verantwoordelijkheid is als BBQ'er of in dit geval frikandellenbakker.  Digitaal display "Hoe lang nog?", is misschien wel de meest gestelde vraag als jij je in het zweet staat te werken, druk in de weer om alles met de juiste cuisson op tafel te zetten. Gelukkig heb je daar vanaf nu een duidelijk antwoord op, aangezien het digitale display precies laat zien wat de resttijd en temperatuur is.  Daarnaast stel je via het display gemakkelijk in volgens welke van de 8 programma's je de inhoud wilt bakken. Ook is het mogelijk om in te stellen hoe zwaar de inhoud van de fryer maximaal mag zijn.  Grillrek Liefhebbers van spiezen opgelet! Bij deze airfryer ontvang je een grillrek met vier spiezen. Dat betekent: in een handomdraai heerlijke souvlaki's, sateetjes of ander gespiesde schoonheden op tafel.   Eenvoudig te reinigen Het regent eigenlijk voordelen met deze airfryer. Zo is hij ook nog eens eenvoudig te reinigen. Aangezien zowel de pan, als de frituurmand met anti-aanbaklaag vaatwasserbestendig is. Dit multifunctionele bakbeest is dus eigenlijk in staat om je hele keuken te vervangen. Roosteren, bakken en grillen het kan allemaal. Het kost je met deze airfryer allemaal een stuk minder moeite. Lekker bakken pakken dus!

korting
46%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 129,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op woensdag 14 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -50%

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling