1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Een overhemd kan je eigenlijk altijd dragen. Dagelijks naar het werk, op officiële gelegenheden en ook op een feestje misstaat een overhemd niet. Minimaal één overhemd in de kast hebben hangen is dus eigenlijk een verplichting. En als we dan 'één' zeggen, laat het dan één van deze exemplaren zijn van Profuomo. Zelfs de grootste koekwaus komt hiermee goed voor de dag. :) Originele collectie. Originale is de no-nonsense collectie van Profuomo. Deze hemden zijn gemaakt van 100% katoen, en hebben een slim fit pasvorm. Ze zijn slank gesneden op de borst, taille en heup, voor een moderne look. Daarnaast zijn ze 'non-iron' waardoor strijken vrijwel niet nodig is. Ook wel fijn, want er zijn leukere dingen in het leven dan een overhemd strijken #lastigklusje Met een Originale overhemd in je kast van Profuomo heb je een kledingstuk wat je bij iedere gelegenheid dragen kunt. Welke kies jij?

korting
57%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 69,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op woensdag 14 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.