1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Een schijnwerper met bewegingsdetectie aan de gevel van je huis / pand biedt je tal van voordelen. Je wordt via een straal van licht op de hoogte gesteld dat er iemand aankomt, je tast niet meer in het duister als het donker is en ook ongewenste gasten worden op afstand gehouden. Wat betreft het tweede: struikelen over die losliggende steen of (onder invloed) het sleutelgat vinden behoort ook tot het verleden. En over de stroomvoorziening hoef je je geen zorgen te maken, daar zorgt Moeder Natuur voor, in samenwerking met het ingebouwde zonnepaneel. In een flits, is daar licht De SPL-500 schijnwerper is uitgerust met twee verlichtingsstanden en levert je 500 lumen aan licht waardoor je uitstekend zicht hebt. Stand één is aan (hij brandt de hele tijd), en stand twee is 'aan' bij beweging met 'dim' of 'uit' als er geen beweging is. Als de accu minder dan 30 % vermogen heeft, is wordt er niet meer gedimd, maar gaat de lamp uit als er geen beweging is. Bij meer dan 30 % dimt hij dus wel. :) Hoe werkt het? Zodra de sensor beweging oppikt wordt het licht ingeschakeld. Eenmaal op zijn plek kun je de lamp 360° verstellen via de aangebrachte beugel, daarbij is het lichtpaneel ook 135° verstelbaar voor optimale flexibiliteit. Verder is de SPL-500 schijnwerper IP65 gecertificeerd zodat je hem zonder zorgen buiten kunt hangen. En over (op)hangen gesproken: de installatie is zo gebeurd, montagematerialen worden meegeleverd. Geniet ook van de vele voordelen van een schijnwerper en haal nu deze DreamLED SPL-500 schijnwerper in huis. Dan tast je niet meer in het duister.

korting
57%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 69,9Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op dinsdag 13 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.