1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Het weer wil af en toe nog wat schommelen en het laatste waar je op zit te wachten, is met lekker weer, ziek onder de sprei liggen. Pomp daarom vanaf nu kilo's vitaminen met dit slowjuice-zwaargewicht en druk het gesnotter de kop in. Dankzij de zachte perstechnologie, die ze in deze slowjuicer hebben weten te persen, maak je heerlijke sapjes met veel voedingswaarden. Hij is zowel geschikt voor zachte fruitsoorten als tomaten en druiven, maar ook voor harde groentes als wortels, of misschien uien mocht je daar zin in hebben.  Je hoeft je om te beginnen, geen zorgen te maken over plakkerige morsplekken van je nectarine-kiwi-lychee sapje op je nieuwe tafel, want deze slowjuicer beschikt over een druppelstop die voorkomt dat er druppels op je tafel of aanrecht terecht komen. Daarnaast zijn alle onderdelen uitneembaar en vaatwasserbestendig. De Stille Gezond doen, doe je natuurlijk nooit in je eentje. De robuuste motor van de juicer stelt je daarom in staat om wel 30 minuten lang ononderbroken sap te persen. Handig voor slowjuice-feestjes, slowjuice-drink-wedstrijdjes of gewoon om lekker uit te delen aan de rest van de straat. Het scheelt je dan ook nogal wat heen en weer geloop, aangezien de kan een inhoud van 1,5 liter heeft. Daarnaast blinkt de motor uit in stilte. Dat is dan weer handig als je je vrouw wilt verrassen met een ontbijtje en je, zonder achtergrondkabaal, nog even naar boven kan roepen om te vragen wat er ook alweer allemaal in haar favoriete sapje gaat. Het is dus eigenlijk heel simpel. Pak de deal, ren naar je groenteboer en begin direct met kilo's pompen!

korting
60%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 249,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op dinsdag 13 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.