1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dit is wat we nu een complete deal noemen: twee DiamondClean-handvatten, vier(!) opzetborstels, een oplaadglas én reisetui. Als je dan toch twee keer per dag je tanden moet poetsen, laten we het dan meteen zo leuk mogelijk maken. En dat is precies wat deze Philips Sonicare tandenborstelset doet. DiamondClean. De twee DiamondClean-handvatten maken tot 31.000 poetsbewegingen per minuut en bieden je vijf verschillende poetsstanden. Deze zijn Clean, Wit, Sensitive, Gum Care en Deep Clean. Of je nu witte tanden wilt, je tandvlees van een zachte massage moet voorzien of een zo grondig mogelijke reiniging zoekt, met deze tandenborstel behoort het allemaal tot de mogelijkheden. AdaptiveClean De vier meegeleverde opzetborstels in deze zet zijn van Philips' AdaptiveClean-lijn en reinigen grondiger dan ooit. Deze borstels maken tot vier keer meer contact met het oppervlak en verwijderen zo tot maar liefst 10 keer zoveel plak. Ook tussen de randen en langs de tandvleesrand wordt er met deze borstels diep gereinigd. Accessoires Niet alleen ontvang je twee handvatten en vier opzetborstels, maar ook een luxe reisetui dat eveneens als oplader dienst doet. Zo hoef je op vakantie niet ook nog eens een extra oplader mee te nemen. Voor thuis wordt een stijlvol oplaadglas meegeleverd. Deze ziet er uit als een normaal glas, maar voorziet je handvatten van energie zodra je ze erin plaatst. Bij normaal gebruik hoef je de tandenborstels maar eens per twee weken op te laden. Maak het jezelf dus makkelijker, leuker en zorg voor betere resultaten met een set van deze Philips Sonicare DiamondClean tandenborstels

korting
43%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 299Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op dinsdag 13 augustus 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -50%

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling