1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Je gaat nou toch niet zeggen dat je nog steeds op zoek bent naar een boormachine?! Nou goed, hier is nog een kans, wij zijn de kwaadsten niet dus bieden we gelijk een mooi model aan. Zo een met een aandraaimoment van 55 Nm en waarmee je kan schroeven, boren en kloppen in verschillende materialen. Dit is de GSB18 -V21, een instapmodel uit de professionele lijn van Bosch. Een stuk topgereedschap dus voor zowel de incidentele klusser als de professional. Sterk en betrouwbaar. De GSB18-V21 is een sterke en betrouwbare combiboor met een volledig metalen versnellingsbak met twee versnellingen, 20+1 koppelstanden, een trekker met variabele snelheidsregeling en een motorrem. Je ziet dus: hiermee heb je de middelen in handen om menig klusje met precisie te kunnen klaren. Kloppen en boren Wat voor klusjes klaar je hiermee? Nou wat dacht je van schroeven en kloppen en ook boren in hout (max. 35 mm), metaal (13 mm) of metselwerk 10 mm? Boren en bits plaats je snel en makkelijk in de 13 mm zelfspannende boorhouder, ook is de GSB18-V21 voorzien van een bithouder zodat je je belangrijkste hulpstukken bij de hand hebt. Dankzij een ingebouwd ledlicht heb je altijd voldoende zicht op je werkstuk. Electronic Cell Protection Dankzij Electronic Cell Protection (ECP) zijn de 18 Volt accu's beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Zo wordt onherstelbare schade aan je spullen tijdens het werken voorkomen. Met de GSB18-V21 haal je in één keer een krachtige en professionele set in huis waarmee je de komende jaren klustechnisch goed uitgerust bent. Dit product is afkomstig uit de UK, een verloopstekker wordt meegeleverd.

korting
28%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 249Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op zaterdag 13 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.