1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Je belangrijkste bagage is natuurlijk je laptop en andere apparatuur. De ontwerpers van deze tas begrijpen dat en integreerde daarom het Multi-Fit Laptop-systeem. Hiermee wordt al je apparatuur optimaal beschermd en gescheiden van je andere spullen vervoerd. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte voor andere spullen. Mocht je het nodig vinden om nog wat schone kleding, je toilettas en een handdoek mee te nemen. ;) Of je nu ver op reis gaat of dichter bij huis blijft, de DrifterTrek zorgt voor genoeg ruimte, overzicht en een veilige plek voor je apparatuur. Inpakken is vanaf nu een fluitje van een cent! Multi-Fit-systeem Door het geïntegreerde Multi-Fit-systeem neem je meerdere apparaten goed beschermd mee in je tas, zelfs als ze verschillende groottes hebben. Het systeem bevindt zich in een afgesloten deel en is gescheiden van de rest van de inhoud van je tas. Zo weet je zeker dat al je apparatuur veilig opgeborgen is. Ruim, comfortabel en praktisch Deze duurzame en veelzijdige rugzak heeft een prettig draagcomfort met een zachte padding op de rug. Hij biedt ruimte aan 27 liter bagage en is overzichtelijk en ergonomisch ontworpen. Naast de twee grote hoofdcompartimenten heeft de tas meerdere handige opbergvakken. Ergonomisch ontworpen De rugzak maakt contact met de belangrijkste lichaamscontactpunten door het speciale scharniersysteem op de schouderbanden en extra padding bij de onderrug. Op deze manier wordt het draagcomfort geoptimaliseerd en voelt de tas comfortabel op je rug. Reisvriendelijk Bevestig de tas met behulp van de speciale bevestigingsriem bovenop je rollende bagage, zodat je zonder gedoe rondloopt op het vliegveld of het treinstation en je rug zo veel mogelijk ontlast. Ideaal! Gebruiksvriendelijk Maak je niet druk als je de rugzak op een natte ondergrond moet plaatsen, want door de waterafwerende basis blijft de inhoud van je tas gewoon droog. Ook heeft de tas een stevig ontwerp en staat hij altijd rechtop. Zo vind je je spullen gemakkelijk terug en ben je snel weer klaar om je reis voort te zetten! Kortom, deze Targus DrifterTrek is precies wat jij nodig hebt wanneer je op pad bent met je laptop, apparatuur en de rest van je spullen. Eindelijk! En dan nu snel bestellen, voordat alle tassen weggekaapt zijn.

korting
63%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 79,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op zaterdag 13 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -50%

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling