1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dit is een ode aan alle bierdrinkers wereldwijd. Voor alle meters die er zijn gelopen en voor alle zonuren die er zijn misgelopen, allemaal voor het goede doel. Koud bier. Vanaf nu op de plek waar dit het best tot z'n recht komt, binnen handbereik. De enige verliezers van deze uitvinding zijn eigenlijk de schuur en zijn koelkast. Die aanzienlijk minder daglicht te zien zullen krijgen, nu de schuurdeur enkel en alleen nog open zal vliegen om nieuwe kratten op te halen. Bouwpakket Zij het niet zo dat mooie dingen altijd wat werk vereisen, geldt dat gelukkig ook voor deze biertafel. Wat dan wel weer scheelt is dat het bouwpakket van oer-Hollandse degelijkheid is en het geen Scandinavisch in-elkaar-zet-opleidingsdiploma vereist, wat op zichzelf staand sowieso al een goede eigenschap is.  Alle Noord-Europese steigerplanken zijn al netjes geschaafd en op maat gezaagd, het enige dat je nog rest is het geheel in elkaar te zetten met eenvoudige Torx tuinhoutschroeven.  Niet van één markt thuis Natuurlijk hebben alle creatievelingen onder ons al lang gezien dat er een gat in een tafel zit, en lang niet elk gat bier behoeft.  Hier even wat suggesties van het huis. Plaats een bak met ijs in de tafel en hou je drankjes heerlijk koel. Of wat dacht je ervan om de tafel om te bouwen tot een vuurkorf of BBQ? Voor mensen met enorme honden, maak er de voederbak van je trouwe viervoeten van. Je ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos, net als het plezier dat jullie vast en zeker gaan beleven aan dit stukje geluk op poten.  Lange levensduur Als je besluit hem een plekje in de woonkamer te geven, wat wij prima zouden begrijpen, zal de tafel in een lengte van jaren meegaan. Dit geldt ook wanneer je de tafel onder een overkapping plaatst.  De geschatte levensduur bij onbehandeld buitengebruik van de biertafel is ongeveer 3 EK's & 2 WK's. Dat is op haar beurt dan weer afhankelijk van het succes van oranje, wat die tafel dan wel of niet te verduren krijgt. Maar goed, dan zijn we volgens cijfers van het cbs zo'n 100 kratjes de neus verder, dus waar hebben we het dan over? Lekker inladen, in elkaar steken, mooi zonnig plekje in de tuin geven en afvullen als je het ons vraagt. Cheers.

korting
48%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 249,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Keuken op zaterdag 13 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.