1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Alweer een shaver? Jazeker! Wij houden wel van gladde jongens. Maar boven alles houden wij van goede deals! En deze deal is zó goed dat we hem jou gewoon niet konden onthouden. Deze shaver is ontworpen voor perfectie. Hij is zo geavanceerd dat hij nooit een plekje van je gezicht zal overslaan. Of je nu nat of droog scheert, het resultaat is gegarandeerd perfect glad. Zit je weer even in een baardfase? De opzetbare baardstyler heeft vijf lengtestanden waarmee je jouw baard netjes onderhoudt. Hoe glad? Perfect glad! De ContourDetect-scheerhoofden met acht draairichtingen volgen alle contouren van je gezicht en hals. De V-Track precisiemesjes brengen elk haartje voorzichtig in de beste positie, zelfs plat liggende haren en haren met verschillende lengtes. Zo scheer je gladder met minder bewegingen en wordt de huid dus ook minder belast. Je huid is na een scheerbeurt met deze shaver niet alleen perfect glad, maar hij blijft ook in perfecte conditie. Even niet meer glad? We hebben allemaal (nou ja, de mannen onder ons dan) weleens zo'n periode dat we gewoon lekker onze baard willen laten staan. Ook dan biedt deze shaver uitkomst. Creëer eenvoudig een nieuwe look met behulp van de opzetbare baardstyler. Kies uit vijf lengtestanden om allerlei behaarde looks te creëren, van een perfecte stoppelbaard tot een keurig getrimde baard. Doe het droog of nat Het maakt niet uit wat jouw voorkeur heeft: droog, nat, met gel of schuim en zelfs onder de douche. Deze shaver zorgt altijd voor een snelle en comfortabele scheerbeurt met een perfect glad resultaat. Klaar? Klap het scheerhoofd open en spoel het apparaat grondig af onder de kraan. Zo is alles weer netjes schoon voor de volgende beurt. Scoor nu deze topdeal, dan verlopen jouw scheerbeurten voortaan zeer gladjes!

korting
50%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 259,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zaterdag 13 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.