1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

'Wat is de Macbook Air? In één zin: het is het dunste notebook ter wereld.' Dat waren de woorden die Steve Jobs gebruikte – de CEO van Apple – om de Macbook Air te introduceren. Een pracht van een notebook om op te werken, een spelletje op te spelen of video op te checken. Een strak design, gecombineerd met de gebruiksvriendelijkheid van Apple's besturingssysteem MacOS. Vandaag bieden we het model uit 2017 aan. 'A combination of technology and liberal arts' De MacBook Air is Apple's welbekende combinatie van design en technologie die gewoon werkt. Precies datgene waarom Apple bekend is geworden. En qua technologie zit het goed: een sterke Intel Core i7 Dual-Core welke snelheden haalt tot 2.2 GHz (turbo tot 3.2 GHz), 8 GB aan RAM en een 128 GB SSD voor de opslag. Voor het grafische aspect is er een Intel HD Graphics 6000 kaart ingebouwd. Dit is dus een werkpaard. Of je nu foto's wilt bewerken of een serie kijkt, alles gaat lekker snel. Scherm en aansluitingen Op het 13,3” scherm met een resolutie van 1440 x 900 pixels is het prettig werken, MacOS Sierra is al geïnstalleerd zodat je gelijk aan de slag kunt. Ook qua aansluitingen zit je helemaal goed. Zo krijg je de beschikking over 2x USB 3.0, een Thunderbolt 2-poort, een MagSafe 2-voedingspoort, een sleuf voor een SDXC-kaart en een mini-jack-aansluiting. En dat allemaal in een extreem dun design van 1,7 cm en slechts 1,35 kg. Een juweeltje van een laptop, die je vrijwel overal voor gebruiken kunt.   Dit product is afkomstig uit de US, een verloopstekker wordt meegeleverd.

korting
23%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 1275Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op vrijdag 12 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.