1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dat hele huis van je is nu dus aangesloten op het interweb. Alles is slim en met een simpel commando te bedienen. Alleen jammer van die laatste paar apparaten die je nog hebt staan 'from yesteryear' Hoe ga je die in vredesnaam integreren in je smart home? Met deze Osram Smart+ BT Plugs, Je steekt ze in het stopcontact, sluit je apparaat aan en klaar. Ze zijn slim. Stekker in het stopcontact Dus door een stekker in een stopcontact te steken, integreer je conventionele elektrische apparatuur in een compatibel smart home-systeem. Ze zijn compatibel met bluetooth en Apple HomeKit waardoor ze op verschillende manieren te bedienen zijn. Aan Androidgebruikers wordt ook gedacht. De Smart+ Plugs werken met de Ledvance Smart+ App op Android 6.0 en hoger. Ook zijn ze compatibel met je Google Assistant of Amazon Alexa. Een kind kan de was doen toch? Niet slimme apparaten integreren in een smart home is dus zo gebeurd met deze Osram Smart+ Plugs. 'Siri schakel het licht eens aan?!'

korting
44%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 89,98Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD DIY op vrijdag 12 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.