1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Onder de noemer: je spullen willen ook wat, hebben we vandaag een heerlijk ruime reistrolley van Vaude voor jullie met een inhoud van maar liefst 90 liter! Soepeltjes naar de gate. Het robuuste canvasmateriaal en haar inhoudscapaciteit doen misschien anders vermoeden, maar dit beestje rolt zijdezacht je vakantie tegemoet. Vaude heeft er namelijk voor gezorgd dat deze wieltjes extra gemakkelijk rollen en zijn daarnaast verwisselbaar, zodat dit ook in stand gehouden kan worden.  Comfort in de greep De canvas grepen zijn naast heel aantrekkelijk voor het oog, ook nog eens heel comfortabel. Daarnaast is de hoofdgreep uitschuifbaar, zodat het vervoeren van de trolley, met haar soepele wieltjes, geen enkele moeite kost.  Met je vakantie, en daarbij het zeulen van gate naar gate in het verschiet, doe je jezelf een groot plezier door aan de haal te gaan met deze ruime trolley van Vaude!

korting
60%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 199,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Fashion op vrijdag 12 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.