1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Zodra deze Kenwood keukenmachine bij jou in de keuken staat, wordt de kok of bakker in jou wakker! Ga maar eens na, wat voor heerlijks je veel makkelijker met zo een machine bereiden kunt. Begin maar alvast met het opzoeken van recepten. :) Motor en mengbewegingen In de gegoten aluminium behuizing van de KVL6000T vind je een krachtige 1200 Watt motor die altijd op snelheid blijft. Ook als je grote hoeveelheden aan het verwerken bent. Als de machine draait wordt er gebruik gemaakt van planetaire draaibewegingen zodat je altijd goede mengresultaten boekt. Ook bij kleine hoeveelheden. Gebruiksvriendelijk De KVL6000T keukenmachine is eenvoudig in gebruik dankzij de verlichte bedieningsknop waarmee je alles regelt. Ook het verwisselen van accessoires is met een hand te doen, je zet deze eenvoudig vast in één van de twee aansluitpunten. Er is er één voor werken op hoge snelheid, en één voor het werken op lage snelheid. Accessoires? Over accessoires gesproken: er worden een k-klopper, deeghaak en ballongarde en een 6,7 liter kom meegeleverd. Zo kun je gelijk aan de slag met brood en taarten bakken, heerlijke gerechten bereiden en noem maar op. Mensen die de functionaliteit van deze keukenmachine verder willen uitbreiden: dat kan. Er zijn meer dan 20 verschillende hulpstukken verkrijgbaar waarmee je de functionaliteit kunt uitbreiden. Deze zijn dus apart verkrijgbaar. :) Deze Kenwood keukenmachine is een aanradder voor iedereen die sneller en makkelijker wil koken en ook graag een beetje experimenteert in de keuken. KOOP KOOK DAN!

korting
44%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 449Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op vrijdag 12 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -50%

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling

    Philips VisaCare Microdermabrasion-Systeem | Huidverjongingsbehandeling