1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Tijdens de bloesemperiode willen we allemaal naar de Betuwe of Haspengouw. Dan staan de fruitgaarden er in volle bloei en is het schouwspel best pittoresk te noemen. Elk jaar weer komt er helaas iets tussen waardoor je er niet op tijd raakt met het nodige gejammer als gevolg. Daar doen we dus niet meer aan mee, want vanaf dit jaar bewonder je de bloesems gewoon in je eigen tuin! Wacht geen vijf jaar om je eigen vruchten te plukken. Dankzij deze unieke fruitbomen eet je voor je het weet appels, kersen, peren en pruimen van eigen kweek! Vruchtvorming binnen één jaar. Deze pilaar-fruitbomen beginnen binnen het eerste jaar in jouw tuin al met de vruchtvorming. Ze zijn gekweekt in potten; hierdoor beschikken ze reeds over een fatsoenlijke kluit met wortels en kunnen ze meteen groeien zodra ze bij jou in de tuin of op het balkon staan. Doordat de fruitbomen geënt zijn op een langzaam groeiende onderstam, blijven ze relatief klein en smal. Ook dragen de bomen hun vruchten dicht aan de stam. Snoei de fruitbomen regelmatig zodat je een pilaar van fruit creëert. En kijk, zo weet je meteen ook waar die naam vandaan komt. Zo kweek je een fruitpilaar Je kunt deze fruitbomen na levering meteen in de tuin planten. Hoe vroeger je de bomen plant, hoe mooier ze zullen bloeien in het voorjaar en de zomer. De fruitbomen krijgen namelijk de tijd om zich goed te settelen in de grond. Als je een balkon of terras hebt, kun je de pilaar-fruitbomen ook planten in ruime potten. In de eerste jaren volstaat een pot met een doorsnee van 19 cm. Het is belangrijk dat je deze fruitbomen in de volle zon of half in de schaduw plaatst. Door de bomen regelmatig te snoeien creëer je zelf een pilaarvormige fruitboom. Alle planten worden geleverd met een totaalhoogte - dus inclusief de pot - van 60-70 cm. Sinds de start van het voorjaar kun je de eerste blaadjes zien groeien. Afhankelijk van de snoei kunnen de pilaar-fruitbomen tot 2,5 meter hoog worden. Mix met 4 soorten Je ontvangt vier verschillende pilaar-fruitbomen. Een overzicht. Kers Stella: Een lichtroze bloesem resulteert in zoete, sappige kersen. Pruim Black Amber: Eenmaal de vruchten rijp zijn voor de pluk, geniet je van heerlijke zoete pruimen. Peer Doyenneé du Comice: Dit oude Franse perenras is middelgroot en groen tot bruinrood aan de zonnezijde. Zet je tanden in deze sappige peren eind september/begin oktober. Na het plukken kun je de peren koel bewaren tot april. Appel Braeburn: Dit ras is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en biedt zachtzure appels. Van alle appels heeft dit ras trouwens het hoogste vitamine C gehalte. Een absolute topper dus!

korting
64%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 69,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op vrijdag 12 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.