1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Ze zitten de hele dag aan onze voeten en worden vervolgens opgegeten door de wasmachine: sokken hebben wat te voorduren. Maar goed dat je bij deze deal gelijk 12 paar Skechers sokken krijgt, dan heb je voorlopig voldoende voorraad. Want te veel sokken heb je nooit! Tennis of Basic. In deze deal is er keuze uit de opties Tennis of Basic. Zwarte sokken zijn onmisbaar, dus bij allebei de keuzes scoor je in ieder geval de zwarte variant. Het verschil tussen de varianten zit hem in de rand aan de bovenkant van de sok. Bij de Tennis-variant is de rand 1,5 centimeter en bij de Basic-variant is dit 4 centimeter.  Comfortabele klassiekers Beiden varianten zijn gemaakt van 78% katoen, 20% polyamide en 2% elastaan. Daarnaast beschikken de sokken over een zachte ribband en een versterking bij de hiel en teen. Buiten praktische overwegingen om nieuwe sokken aan te schaffen, zitten ze dus ook nog gewoon erg comfortabel. :)

korting
53%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 31,8Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op vrijdag 12 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.

  • -57%

    Anker PowerCore Speed Powerbank | 13.400 mAh | Nintendo Switch Edition

    Anker PowerCore Speed Powerbank | 13.400 mAh | Nintendo Switch Edition